Menu

Integer, objectief. Focus op de gewenste toekomst

Masters in Conflict brengt weer beweging in vastgelopen situaties

Heeft u een (dreigend) conflict en ziet u geen mogelijkheden meer? Masters in Conflict helpt u graag snel met een oplossingsgerichte aanpak. Geen maandenlange trajecten, maar resultaat op korte termijn. We bieden analyse en advies en zorgen ervoor dat de impasse wordt doorbroken. Dit doen we met de perfecte balans van juridische, bedrijfskundige en psychologische kennis. Onafhankelijk, objectief en deskundig.

Als ondernemer, manager of leidinggevende heeft u geen tijd voor conflicten of andere beslommeringen. Daarom is het zo belangrijk dat eventuele obstakels snel uit de weg worden geruimd. Masters in Conflict ondersteunt u snel, effectief en met een langdurig resultaat.

 • Geen langdurige mediation, maar snel naar een goed resultaat
 • Sterk, krachtig en oplossingsgericht
 • Conflicten zijn duur, dat kan echt anders!
 • Zet negatieve energie om naar positieve energie
Masters in Conflict Sieds over Leo

Sieds Rienks over Leo Blokland

“In de afgelopen tien jaar heb ik Leo goed leren kennen. Ik respecteer zijn vermogen om een oordeel over een situatie of persoon lang achterwege te laten. Hij wikt en weegt, analyseert, maar onthoudt zich van elk oordeel tot hij voor zichzelf zekerheid heeft. Op basis daarvan geeft hij een advies. Hij heeft veel weg van de ‘wijze uil’, die met charisma de situatie voor alle betrokkenen analyseert en doorgrondt. Op een prachtige manier combineert hij zijn juridische discipline met een gebalanceerde kennis van mens en organisatie. Daar komt zijn ervaring als topbestuurder zeer goed bij van pas! Leo denkt in kleine stappen, waar ik nog wel eens te vlot naar het resultaat toewerk.”

Leo Blokland over Sieds Rienks

“We hebben inmiddels al heel wat samenwerkingstrajecten achter de rug. Ik bewonder Sieds om hoe hij vanuit persoonlijkheid en discipline mensen weet te verbinden. Daardoor kan hij openheid genereren over motieven, kwaliteiten en ervaringen. Hij creëert een ambiance waarbinnen mensen zelfinzicht, confrontatie en belangen met elkaar verenigen op een positieve, oplossingsgerichte wijze. Daarnaast heeft hij een internationaal netwerk opgebouwd, dat ongelooflijk krachtig en sterk is. Met grote regelmaat wordt hij uitgenodigd om bij allerlei organisaties zijn visie op organiseren en samenwerking te geven. Sieds heeft geleerd het verleden achter te laten. Hij is vóór alles gericht op een betere toekomst.”

Masters in Conflict Leo over Sieds
Liselotte Baeijaert over Masters in Conflict

Liselotte Baeijaert directeur Ilfaro | Leuven – Belgie

Gedreven coaches

“Ik heb Leo en Sieds leren kennen als gedreven Solution Focus-coaches, met warmte voor hun omgeving en een scherpe analyse van schijnbaar onoverbrugbare verschillen. Zij beheersen hun vak, waar het gaat om luisteren en het bereiken van een door partijen gewenst resultaat. Bovendien beschikken beiden over humor en relativeringszin. Dat helpt hen oplossingen te bereiken, waar anderen niet of slechts moeizaam tot overeenstemming komen. In mediation-processen behouden zij hun oog voor mens en resultaat.”

Sparren of coaching Masters in Conflict

Meer over Masters in Conflict

Sieds Rienks en Leo Blokland hebben beiden jarenlange ervaring als bestuurder, manager, voorzitter en toezichthouder in diverse sectoren. Van zorg en overheid tot bedrijfsleven en politiek. Behalve ondernemers, zijn Sieds en Leo zeer maatschappelijk betrokken. Ze houden zich bijvoorbeeld bezig met duurzaam personeelsmanagement en gezonde menselijke verhoudingen. Hoe maakt u gebruik van kwaliteiten en competenties zonder in lastige verwikkelingen verstrikt te raken? Daar is soms een beetje hulp bij nodig. Leo en Sieds sparren daar graag over met u. Vaak blijkt namelijk dat een controverse uiteindelijk tot nieuwe inzichten en ideeën kan leiden, die de organisatie kunnen verbeteren en stimuleren.

Masters-in-Conflict sparring en coaching
Masters in Conflict duurzame oplossingen

Behalve ondernemer, zijn zij zeer maatschappelijk betrokken. Ze zoeken binnen organisaties naar erkenning voor duurzaam personeelsmanagement of platforms voor gezonde menselijke verhoudingen. In een goede organisatie is ruimte voor verschillen in visie, kwaliteiten en competenties. Maar om dat te realiseren is soms een beetje hulp nodig. Leo en Sieds sparren daar graag over met u. Heel vaak ook blijkt, dat een conflict uiteindelijk nieuwe inzichten en ideeën genereert, die daadwerkelijk verbeterend en stimulerend zijn aan de eigen organisatie.

Leo Blokland van Masters in Conflict

Leo Blokland

– advocaat en bedrijfskundige –

 • Ervaren bestuurder en adviseur van zorginstellingen en bedrijfsleven
 • Rechten in Leiden, bedrijfskunde Tilburg
 • Stichting bedrijfskunde, disfunctionele en irrationele processen in organisaties
 • Internationale ervaring als mediator en spreker
 • Resultaatgedreven, mensgericht
 • Motto: probeer de gang naar de rechter te vermijden

Neem contact op met Leo

Sieds Rienks van Masters in Conflict

 Sieds Rienks

– psycholoog en bedrijfskundige –

 • Ervaren bestuurder en manager van zorginstellingen en bedrijfsleven
 • Psychologie in Groningen, bedrijfskunde in Tilburg
 • Zeer goed opgeleid in Solution Focus denken en handelen
 • Internationale ervaring als mediator en spreker
 • Betrokken, positief, vlot tempo
 • Motto: zet negatieve energie om in positieve energie

Neem contact op met Sieds

Wilt u ook de gang naar de rechter vermijden?

Meer informatie